Zapisano.
Twoje dane znikną, a ogłoszenia przestaną być widoczne. Operacji nie da się cofnąć.
Powodu usunięcia nie da się później zmienić - to jedyny sposób, żeby wiedzieć, za ile domy się faktycznie sprzedają.
W formularzu ogłoszenia są dane, które nie zostały zapisane. Jeśli przejdziesz dalej, przepadną.
Znikną: adres e-mail, imię i numer telefonu. Twoje ogłoszenia przestaną być widoczne dla innych.
Oceny ofert zostaną w bazie, ale bez powiązania z Tobą - nie da się ich już odzyskać ani przypisać do nowego konta.
Tej operacji nie da się cofnąć.